home - wie ben ik? - vraag en aanbod - agenda - in de media - blog - contact

Vraag en aanbod

Lezingen en workshops

Missie en kerkvernieuwing heeft mijn hart. In mijn tijd als missionair werker heb ik gezien hoe je in een stad een vernieuwingsproces kunt starten in een bestaande kerk. Ook heb ik de laatste jaren kennis opgedaan met mensen die op zoek zijn naar het christelijk geloof in verschillende groepen. Met zowel mensen van binnen en buiten de kerk.

In mijn beroepingsprocedure werd duidelijk dat de Lichtbron een groot verlangen had om meer missionair te worden, maar niet wist 'hoe'. Inmiddels zijn we 1,5 jaar verder en begint de Geest te ritselen! Ben jij benieuwd hoe er een nieuwe wind vanuit het evangelie kan waaien in jouw kerk, in de harten van jouw gemeenteleden en in jouw dorp of stad? Welke stappen je kunt zetten en hoe je jouw kenmerkende krachten kunt bundelen in jouw eigen context? Hoe je jonge ouders en kinderen kunt inspireren?

Ik kom er graag een workshop of lezing over geven!


Diensten

Je gaat trouwen en je zoekt een dominee! In een oriënterend gesprek zien we wat er mogelijk is en wat jullie wensen zijn.

Een rouwdienst is een belangrijk moment van afscheid van een dierbare. Om de wensen van de dierbare te vervullen, maar ook voor je eigen verwerking. Geloof kan daarin een grote troost zijn.

 

 

 
© 2017 - Alle rechten voorbehouden